Støt fodbold klubben UDEN det koster dig noget

LokaltelefonenVi har indgået en sponsoraftale med firmaet Lokaltelefonen. Et lavpris mobiltelefonselskab, som kører på TDCs net, og som i bund og grund ligner alle de andre mobilselskaber du kender. Eneste forskel er, at LokalTelefonen giver 10% til klubben af det du betaler. Princippet kendes fra OK Benzin, hvor klubber får støtte, når man tanker benzin. Her får tennisklubben 50,- for hvert mobilnr, der tilmelder sig, og herefter 10% af det abonnementet koster hver måned. Det eneste det kræver er, at du investere 5 minutter på LokalTelefonens hjemmeside, hvor du guides igennem tilmeldingen og får det abonnement, der passer til dit/din families behov. Link til hjemmesiden er her: https://www.lokaltelefonen.dk?cRef=1461

Der findes andre lignende koncepter i markedet, men LokalTelefonen er dem der giver mest, og samtidig dem der har mest erfaring gennem 2 år i markedet med klubber over hele landet. Derfor har bestyrelse besluttet at lave aftale med LokalTelefonen. Vi er allerede flere der har skiftet, og da vi alle har familier med flere mobiltelefoner opfordrer vi jer til, at skifte dem I kan. Vi kan kun sige, at det virker godt!

Har du spørgsmål kan du kontakt bestyrelsen eller direkte til LokalTelefonens kundeservice på 7025 3035, også der vil du møde en uovertruffen service 🙂

Der er ingen risiko for dig som abonnent. Skulle du mod forventning fortryde, så kan du frit skifte igen. Der er ingen gebyrer, ingen opkaldsafgifter og samtidig garanterer LokalTelefonen, at de altid vil være blandt de billigste i markedet. Skifter markedet, følger de med, og dermed kan du sikre dig, at du altid har noget af det billigste.

Priserne er fuldt konkurrencedygtige med andre selskaber – og hvad er bedre end at støtte klubben på denne måde.

Vi skal opfordre til, at alle går i gang med at finde personer der har lyst til at skifte abonnement. Husk der kræves ikke andet end at interesserede personer selv går på Lokaltelefonen og skifter deres abonnement.