EIF Fodbold Akademi – Christian Nørgaard

U7-U9, U10-U12 & U13-U15

– et ekstra tilbud til dig der vil mere

Fodbold Akademiet er et ekstra ugentligt tilbud til dig, der elsker fodbold og gerne vil opnå mere. Det er et supplement til din egen holdtræning.

På Fodbold Skills Akademiet har vi fokus på at træne og udvikle dine individuelle færdigheder – de tekniske såvel som de motoriske.

Vi træner:

  • Motorik, boldkontrol, balance med og uden bold, løbeskoling og hurtighed,
  • Sparketeknik med begge fødder, finter, driblinger, første gangs berøringer, ballmastery og meget mere.

Det er sjovt, en smule hårdt og vi stiller krav til dig:

  • Det er ikke vigtigt, du er superdygtig, men det er vigtigt, at du elsker fodbold og gerne vil lære mere samt er parat til at give den en skalle.
  • Du skal være indstillet på, at du også kan blive bedt om at selv træne mellem de enkelte trænings pas.
  • Det er også vigtigt, at du kommer hver gang og at du møder 10-15 minutter før træningen, så du er helt klar når vi starter.

Vi er så heldige at have Emil Nielsen (Instagram: Fk_academy / Facebook: FK Academy) som cheftræner. Emil er professionel fodboldtræner med speciale i teknisk og motorisk træning af børn. Emil vil få hjælp af engagerede og dygtige trænere så vi kan træne i små grupper.

Vi træner fredage fra kl. 16:30 til kl 18:00 på Kunstbanen undtaget skoleferier.

Du kan følge EIF Fodbold Akademi på Instagram: #EIF_Fodboldakademi.

Træningstøj

Husk du har mulighed for at købe fodboldtræningstøj designet til EIF Fodbold Akademi og EIF via EIF Fodboldshjemmeside og direkte hos Unisport via dette link: https://www.unisport.dk/Espergaerde/#/