U19 var i påsken på træningslejr til Santa Ponsa på Mallorca

af 4. april 2024Espergærde IF0 Kommentarer

20 friske drenge og 2 trænere var d. 25. marts formiddag klar til at tage flyveren til Mallorca via Zürich. Dog blev opholdet i Zürich en del længere, da vi blev så forsinket fra København at holdet ikke nåede deres næste flyver. Så en overnatning på Hilton i Zürich og afgang til Mallorca næste morgen, gjorde at holdet først ankom 12-14 timer senere end planlagt. Spillerne tog dette fantastisk, og vi kunne allerede om eftermiddagen begynde vores første af fem træningspas.

Onsdag stod på to træningspas, hvor der blev arbejdet effektivt på at forbedre spillestilen.

Torsdag formiddag skulle holdet prøve kræfter med det spanske hold CE Andratx. Her kom holdet til kort og fik en spansk fodboldlektion, men det var en fed oplevelse. I forbindelse med kampen stod Bjørn og Sebastian en halvleg hver, da vi ikke havde en målmand med på turen.

Fredag var sidste dag på træningsbanen med to lette træningspas efter gårsdagens kamp.

Et par af aftenerne var der både oplæg fra trænerne samt sociale indslag.

Sideløbende med vores egen træning og kamp var der på banen nærmest hotellet en elite turnering for U10 og U12 hold med deltagelse fra bl.a. Barcelona, Sevilla, Parma og Villarreal. Mange af vores spillere var over og se kampe om eftermiddagen, og vi fik virkelig set hvilket fantastisk niveau spillerne fra disse klubber har. 

Lørdag stod på afslapning inden holdet hoppede på bussen mod lufthavnen, hvor alt forløb som det skulle og vi landede i København ca. 22.30.

Tak til drengene for en fed tur. 

Kasper og Jesper

EMNER:

0 kommentarer

Skriv en kommentar