U13 i Final four

af 6. marts 2017Espergærde IF0 Kommentarer

U13 Drenge var i denne weekend til final four med hele 2 hold.

Drengene skulle møde hinanden i første kamp og den bliv en god kamp, da drengene spillet en god form for futsal mod hinanden. Men det skulle vise sig det ene hold skulle vise sig at være mere træfsikre end de andet.

EIF 1 som ikke var træfsikre i første kamp mødte i anden kamp et stærkt futsal hold fra Ishøj, der manglende noget opdækning og desværre tabte man 0-3.

EIF 2 som allerede havde fået de første 3 point på kontoen skulle prøve at forsætte stimen mod Haslev FC. Kampen bliv tæt, og vi endte da også med at komme bagud da der manglende 3 min. Men blot 15 sek. efter bolden havde ligget i vores kasse, lå den i den anden enden. Også var det bare et spørgsmål om tid før drengene scoret det afgørende mål, som bliv sat ind 1 min før tid. så de forsætte deres stime med 2 sejr.

EIF 1 skulle nu møde Haslev FC og det skulle vise sig at blive en direkte bronze kamp, da begge hold havde 0 point. Kampen bølgende frem og tilbage, og midt i kampen kom det første mål til os. Det skulle bare holdes hjem, men desværre 30 sek. før tid scoret Haslev også endte det desværre for EIF 1 med en 4 plads.

EIF 2 skulle nu spille en direkte kamp om 1 pladsen mod Ishøj. Kampen skulle blive en meget lige kamp, uden de store chancer til nogle af holdene. Kampen endte også 0-0 og derved vandt Ishøj final four med kun 1 måls forskel til EIF 2, som så fik en flot 2 plads.

Hertil skal nævnes for EIF 2 som startende i række B, vandt den efter 8 kampe med 6 sejr og 2 uafgjort, dernæst røg holdet op i række A mellemrunden og vandt denne ganske suverænt med 4 sejre ud af 4 mulige, og nu i finale four bliv det til 2 sejr og 1 uafgjort. Så drengene er gået gennem hele turneringen uden et eneste nederlag, det vil jeg sige er utrolig flot.

EMNER: U13

0 kommentarer

Skriv en kommentar