Seniornyt januar 2013

af 17. januar 2013Senior+0 Kommentarer

Vi er ved at gøre klar til forårs sæsonstart TIRSDAG D. 29. JANUAR kl. 18.

Målsætning for foråret er;

– Senior 1 at fastholde toppositionen. Det ser ud til, at vi får tilgang af nogle af de gamle (W, Diggi, Chr. Bo) samt måske et par nye ansigter (Lunds har scouted lidt….Christian Poulsen bla.). Vi tilbyder fortsat en bilordning for Kbh. drengene….Sylle tager fat i relevante spillere….nu billigere bilordning (dog mindre biler Peugeot 207 -> 107). Træner team er fortsat Sylle & Lunds samt Garboe som massør/holdleder. Målmandstræning fortsætter ligeledes med Rade.

– Senior 2 at forblive i serie 2. Det burde være muligt med den øgede bredde i senior 1 truppen. Ny træner er her Jens Otto og det er også lykkedes at få Brian Jacobsen ‘Mini’ til at være assistent træner/holdleder (spillende) for senior 3. Tak til Poulsen og Dunse for indsatsen i efteråret. Poulsen har hele tiden meddelt at det kun var for 1/2 år at tog opgaven og Dunse har fået øget arbejdspres som butikschef, så derfor takker de 2 af.

– Senior 3 skal konsolideres som hold og talent modnings hold til senior 2. Her håber vi at den øgede bredde i senior1 og 2 også giver mere substans til senior 3. Vi vil fortsat lade senior 2 & 3 træne sammen.

Vi arbejder på det rigtige set-up til vask af træningstøj. Vi vil gerne udvide konceptet så klubbens senior 1 & 2 trup får dette tilbud. Det kræver dog en indsats fra spillernes side. Vi vil etablere et koncept med nogle kurve (læs strømper, shorts, trøjer, sweatshirts etc. i hver sin kurv efter endt træning). Dette iværksættes således at vaske opgaven fortsat er overkommelig for Finn J. Hvis ikke det kan fungere så vil blive tvunget til at revurdere hele vaske tilbuddet.

Banefordeling og træningstider på kunstgræsbanen.
Efter intense forhandlinger, først med den kommunale forvaltning og så internt, så er det blevet til følgende resultat. I har fået mere træningtid tirsdag og torsdag, men det kostede 15 min i weekend tiden. Der er stadig tid til at gennemføre træningskampe, men tilgengæld gav det os mulighed for tilbyde at de yngste årgange (læs u 8,9,10 og 11) kunne tilbydes en ugentlig tid på kunsten, nemlig lørdag og søndag kl. 8!!!
Gældende fra uge 5 (første træning tirsdag d. 29. januar) så vil det være tirsdag og torsdag kl. 18 – 19.45 (de første 15 min til opvarmning og små spil på trekanten…herefter 1 1/2 times effektiv træningstid på kunsten). Oven i de 2 ugentlige træningspas så er tiden lørdag kl. 12.30 til 14.15 fast booket til senior træningskampe.
Vi ses tirsdag d. 29. januar kl. 18.00………..hvis I har ‘glemt’ at betale kontigent i efteråret….så er det en god idé at klare det inden d. 29. januar 🙂

0 kommentarer

Skriv en kommentar