Puls180 og Espergærde Fodbold samarbejde

af 3. april 2013Espergærde IF0 Kommentarer

Kære alle medlemmer af Espergærde Fodbold klub

Puls180 og Espergærde Fodbold Klub har netop startet et stort samarbejde, som betyder at man som medlem af fodboldklubben får stor rabat, hvis man ønsker at træne hos Puls180.

Puls180 er det nye træningscenter i Espergærde, der tilbyder en helt ny form for træning. Vi kalder det “funktionel træning”, og det er en god blanding af Crossfitt, styrke- og motionstræning. Vores uddannede og kompetente instruktører sørger for, at hele kroppen bliver trænet igennem hver gang, og du ved aldrig, hvilke øvelser du bliver udsat for. Du kan også træne uden at melde dig til hold og benytte vores løbebånd, romaskiner, vægte mm. Vi har åbent hver dag fra 06.00 til 22.00, hvor man kan træne alt det man vil. Hvis man vil træne på vores hold, skal man booke på nettet eller via vores app.

Du kan læse mere om træningen her: www.puls180.dk og på facebook.dk/puls180.

 

Vi kan tilbyde fodboldklubbens medlemmer følgende:

– Voksenmedlemsskab: 200,- /md (det er en rabat på 20%)

– Juniormedlemsskab (13 til 17 år): 140,- /md (det er en rabat på 20%)

Hvis du har lyst til at blive medlem, kan du enten komme op og besøge os i centret på Højvagen 13 eller tegne medlemskab her http://puls180.dk/tilmelding

Børnehold: vi starter også op med børnehold, aldersgruppen er 7-12 år. Hvis i vil læse mere om børne crossfit er der en fremragende artikel her.

http://www.information.dk/451885

 

Jeg ser frem til at høre fra jer.

Mvh

Tim

EMNER: Puls180

0 kommentarer

Skriv en kommentar