Påsketur til Holland for U15 drengene

af 23. april 2023Drenge0 Kommentarer

Skærtorsdag morgen kl. 06.00 drog 30 forventningsfulde drenge på bustur til Holland for at deltage i Easter Open. En stor anerkendt turnering med deltagende hold fra Jamaica, England, Irland, Skotland og Holland m.fl. 

Efter en god lang bustur i – Jyttes gule busser – med U16 drenge fra Frederiksberg, landede vi på vores Hotel om aftenen, lige tids nok til at vi kunne nå at få aftensmad.

Efter en kort gåtur i området, gik alle forholdsvis tidligt til ro.

Fredag bød på spændende visit til Dortmunds store mægtige stadion Signal Iduna Park med plads til imponerende 80.000 tilskuere.

Endelig blev det lørdag som var første kampdag. Både 1. og 2. holdet skulle spille 3 kampe. Desværre skulle vi spille 2 forskellige steder, men med en velvillig chauffør, fik vi mulighed for først at se 2. holdets 2 første kampe og efterfølgende så de så 1. holdets 2 seneste kampe.

Vi skulle møde hold fra Danmark, England, Holland og så et hold vi havde set meget frem til at møde. Kingston Town fra Jamaica. Det blev gode kampe med et noget andet tempo og fysik end vi er vant til. Men 2. holdet klarede alligevel flot at vinde en, spille en uafgjort og tabe en enkelt. 1. holdet tabte desværre alle 3. Specielt kampen mod Holland skulle have været vundet. Men Kingston Town var dygtige – meget dygtige. Og Luton var brutal stærke.

Men uanset resultat en fed dag, hvor drengene heppede trofast på hinanden og fik livestreamet fra alle kampene.

Trætte blev vi kørt hjem til vores Hotel, hvor den stod på hygge, aftensmad og røverhistorier. Ja, og så havde den lokale spillehal, vist kronede dage. Der blev i hvert fald brugt lidt mønt af vores spillere.

Søndag stod den så på placeringskampe. Igen en dejlig dag i fantastisk vejr. Vi skulle være på anlægget hele dagen, da chaufføren skulle overholde hans køre/hviletidsbestemmelser. Så vi skulle have pakket alt aftenen inden, så vi var klar til at spise morgenmad og så ellers få tingene i bussen og køre kl. 08.00 mod anlæggene. Klar var vi også – de fleste af os. 4 drenge havde lige overhørt vækkeuret, så de lå troligt og sov da vi skulle køre. Så holdleder Bove, måtte haste til og køre drengene fra sted til sted, så de kunne nå at komme til kamp. Alle nåede det heldigvis.

Igen blev det til en god dag på anlægget hvor der blev spillet gode fodboldkampe. Resultatmæssigt hev 2. holdet igen 4 point hjem. Flot. 1. holdet fik et enkelt point hjem. 

Nu havde vi også fået besøg af Snekkersten som også skulle spille deres kampe samme sted. Så opbakningen var stor alle steder, og vores venner fra Jamaica fik vores fulde opbakning.

De var glade for vores opbakning og vi fik en åben invitation til at komme og besøge dem. Den tager vi da gerne imod, men mon der så ikke skal sælges lidt flere lodder m.v. for at det skal hænge sammen økonomisk, desværre.

Turen var desværre ved at være ovre.  Og det var tid til at vende hjemad. Frederiksberg drengene der var et år ældre havde haft godt gang i øllene inden de kom i bussen så de var festlig glade og kørte deres soundbox på max limit. De gik heldigvis hurtigt døde, så der kom lidt ro i bussen.

En fantastisk tur var overstået. Eneste Malurt i bægeret var at Vincent var blevet syg op til, så han gik glip af busturen, men han blev frisk og far Jan kom ned med ham, så han var klar til at spille kampe lørdag.

Og så blev Hugo desværre syg allerede første aften med frygtelige mavesmerter. Det viste sig desværre at være en sprængt blindtarm. Så Hugo blev i hast kørt til hospitalet og opereret allerede fredag. Både mor og far kom ned til Hugo, som måtte blive nogle dage på hospitalet. Hugo er nu kommet hjem, og er ved at blive helt frisk. Vi håber snart at se ham på træningsbanen igen.

Stor tak til Jesper og Julie for hjælpen nede i Holland. Tak til jer forældre der valgte at komme ned og støtte og give drengene massage.

Også Tak til Line Wolsted for at have arrangeret denne tur. 

En stor turnering der forløb uden problemer og absolut noget jeg vil anbefale til klubben. Det kunne være sjovt vi kunne tage af sted med flere hold næste år.

Friis

0 kommentarer

Skriv en kommentar