Opdatering fra U15 drengene

af 20. februar 2023Espergærde IF3 Kommentarer

Her følger en lille opdatering på hvordan det går med et af vores ungdomshold, og det er hermed også en opfordring til at andre kan gøre det samme, så alle kan få lidt glæde af at læse om hvad der sker i de forskellige årgange vi har her i klubben.

Jeg overtog en flok glade og ivrige drenge i november måned fra Maria, som har gjort et stort og arbejdsomt stykke arbejde med disse drenge de sidste mange år. 

Vi er på papiret 35 drenge i u15 truppen, og vi er på nuværende tidspunkt stort set aldrig under 30 til træning. Som oftest 30-32 stykker. Og det er nogle fede drenge at træne. Sammen med mine 2 uundværlige hjælpetrænere Noah Aalami og Thadeus, træner vi mandag og onsdag, og der er højt humør og stor intensitet.

Vi spiller nu 11 mands fodbold, med både vores a og b hold. Mange af b-holdsspillerne har kun spillet  8 mands, så det har været lidt af en omvæltning, men det går rigtigt godt. A holdet er ikke gået fra banen som taber endnu, hverken i vores vinterbold turnering eller i nogle af vores træningskampe. Så det er super flot. Og der bliver spillet rigtig god fodbold.

Derudover var vi i januar med i en indendørsturnering i Hornbæk med 3 hold. Her var det tog tydeligt at det ikke er indendørsfodbold der har præget drengenes fodboldmæssige opdragelse. Det er faktisk lidt ærgerligt. Håber vi den kommende vinter kan få nogle indendørs tider. Det er både sjovt, men også sindssyg god teknisk træning. Trods lidt begynder vanskeligheder blev det dog til en 2. plads og 2 4. pladser. Desuden havde vi turnerings topscorer i begge rækker ved Otto og Sigurd og vandt den indlagte driblekonkurence. Drengene havde en fed og sjov dag i Hornbæk. 

Nu starter vi snart op med den ”rigtige” turnering, hvor vi er 2 hold tilmeldt. Et i rk. 1 og et i rk. 3. Men inden vi når så langt skal vi lige have færdiggjort vores vinterbold turnering og en masse træningskampe. Og derudover venter så turen alle drengene glæder sig til som små børn.

I påsken drager vi til Holland og skal spille med i en stor Hollandsk turnering med hold fra Jamaica, Italien, England, Holland, Irland og mange andre lande. Det ser vi alle meget frem til. 

Fremadrettet håber jeg at vi som klub kan arrangere flere af sådanne ture, så vi kan tage afsted Piger og drenge og flere årgange. Jeg ved af erfaring, at det fællesskab der på sådan en tur er helt fantastisk. Man ser og hepper på hinandens kampe uanset alder og køn.

Det var lidt fra u15 drengene. Der vil komme lidt billeder senere fra vores tur til Holland.

Vores nye sponsor ”Espergærde Stations Kebab” skal selvfølgelig også nævnes. Hakan har sponseret et helt nye sæt spilletøj. Og derudover gratis kebab til hele banden, når vi skal holde socialt arrangement. Tusind tak til Hakan. Så nu er vi godt spillende med Meny på det ene sæt spilletøj og ”Espergærde Stations Kebab” på det andet. Det er da lokalt.

Jakob Friis

EMNER:

3 Kommentarer

 1. Mikkel Woldsted Smedegaard

  Vise ord fra en fantastisk træner🤍❤️🤍❤️

  Svar
 2. Helge Mørdrup Jensen

  Hvor er det dejligt at ungdomsarbejdet går så super godt i min gamle klub !

  Svar
 3. Dennis Madsen

  Fantastisk – godt skriv coach! Med det flotte stykke udviklingsarbejde forventer vi naturligvis et stort kuld til førsteholdet indenfor få år! Forza EIF!

  Svar

Skriv en kommentar