Nulløsning i Espergærde

af 27. april 2015Senior+0 Kommentarer

Espergærde nøjes med 0-0 mod Frederikssund trods et lille overtag i spillet gennem hele kampen.

Første chance tilfaldt Patrick Bernt, som fik bolden på modstandernes banehalvdel og med et par driblinger kom han uden om Frederikssunds bageste forsvarere og headede bolden over Frederikssunds fremstormende målmand Simon Holm Petersen. Alene med et tomt mål prøvede Bernt at få kontrol over bolden, men blev i nærkamp med en Frederikssundspiller væltet omkuld.

I det 18. minut var Frederikssunds Mikkel Eliasen meget tæt på at lave selvmål. Jakob Koch trækker sig glimrende fri i venstre side og sender bolden hårdt på tværs af Frederikssunds mål, hvor målmanden forsøger at afværge, men det bliver Mikkel Eliasen, der får hovedet skævt på bolden og sender den lige over et gabende tomt mål til hjørne. Hjørnesparket ender for fødderne af Jakob Koch, der stående kort fra mållinjen i fri position i målfeltet sender bolden direkte på Frederikssunds målmand.

Kun tre minutter senere får Espergærde en ny chance. Philip Bruun-Andersen får flot sendt bolden ind foran mål og over målmanden, hvor den ligger perfekt til Jeppe Ødegaard, der blot skal sætte hovedet på, men han rammer bolden helt forkert og misbruger det store tilbud.

Allerede kort efter pausen var Jakob Koch på spil igen, da han fik en fin chance, men fra kanten af målfeltet headede han over.

Ind skiftede Nicolai Hammering fik ti minutter for benspænd. Frisparket, der fulgte advarslen kunne for øvrigt have kostet dyrt, da det blev begået midt for mål lige uden for straffesparkfeltet. Heldigvis valgte Frederikssund at sende bolden langt over mål.

Kampen ebbede ud og med resultatet 0-0, besætter EIF sidstepladsen med 16 point.

Hos Espergærde stod Mads Hamberg upåklageligt i målet, men også fine indsatser af Jakob Koch, Mustafa Shaya, Hans Peter Jensen og Rasmus Møller.

Næste hjemmekamp for Espergærde er allerede på lørdag 2. maj kl. 1400, hvor FC Lejre kommer på besøg.