Mindeord

af 30. august 2014Espergærde IF0 Kommentarer

ole

Store Ole i midten til en stille øl sammen med Jon og Carl Anker.

Det er med sorg vi har modtaget beskeden om at Ole Bjarne Strarup Jensen er afgået ved døden den 27. august. Ole blev 74 år. Ole er født og opvokset i Espergærde og EIF Fodboldafdeling blev hurtigt en del af hans hverdag.

Allerede i 1958, som 18-årig, blev han træner for klubbens fire lilleputhold. Siden trænede han både junior, ynglinge og senior, hvor han blandt andet to gange blev hentet ind som redningsmand for klubbens bedste seniorhold, senest i Danmarksserien i 1988. ”Store” Ole var typen der altid trådte til med en hjælpende hånd når er var behov for det. En rigtig gammeldags klubmand.

EIF Fodbold var tilbage i 60’erne de første i Nordsjælland til at arrangere udlandsrejser for vores fodboldspillere, primært til Tyskland, og Ole var altid fast deltager som træner og ofte også som chauffør.

Ole stoppede sin aktive trænerkarriere i 1989. Herefter var han var trofast tilskuer på anlægget til både ungdoms- og seniorkampe. Det glædede ham når der skete positive ting i klubben og det glædede ham især når han kunne se sine ”drenge” optræde på klubbens bedste seniorhold.

Desværre faldt Ole for 3 uger siden og brækkede lårbenet, men han glædede sig til at komme op på anlægget og se den nye tilbygning til klubhuset når han kom hjem. Desværre gjorde en tilstødende lungebetændelse på sygelejet en ende på livet.

Ole’s bekendtskabskreds var stor efter et langt arbejdsliv på Helsingør Værft og i EIF Fodbold. Mange i og udenfor klubben vil komme til at savne at få ”en lille sviner” på den gode måde.

Store Ole var et varmt, festligt og karismatisk menneske og vil blive husket for den ildsjæl han var.

 

Ære være hans minde.

 

Espergærde I.F. Fodbold

Bestyrelsen

0 kommentarer

Skriv en kommentar