Mindeord for Henrik Blankensteiner

af 19. juni 2019Espergærde IF0 Kommentarer

Den 5. Juni fik jeg den triste besked at Henrik Blankensteiner var gået bort i en alder af kun 48 år.

Henrik har igennem mange år været en del af EIF Fodbold. Henrik har været træner for sin datter Maria’s hold siden pigerne var små, og har fulgt holdet op gennem rækkerne, indtil de sidste år rykkede op som seniorer.

I denne sæson har Henrik været en del af teamet omkring vores damesenior hold. Derudover har han også været med på vores Pige U16 hold, og har lagt en stor arbejdsindsats på det hold. I det hele taget har Henrik været på vores anlæg nærmest dagligt, og har hele tiden påtaget sig opgaver for de hold som han har været inde over.

Det er ikke kun på fodboldbanen at Henrik har leveret en stor indsats for klubben. Når vi har afholdt Kronborg Cup, så har han gennem hele weekenden været til stede, og har hjulpet til med alt. Lige fra at servere mad til at skaffe de ting der måtte være nødvendige for at få det hele til at fungere.

Henrik har altid været til stede i klubben, og har altid været klar med en mening om hvordan tingene kunne gøres bedre. Men det har altid været med et glimt i øjet og et skævt smil. Jeg kommer til at savne Henrik som person, og som en utrættelig frivillig leder i klubben.

Henrik blev bisat tirsdag den 18. juni fra Egebæksvang Kirke.

 

Tom Pedersen

Formand

EMNER: mindeord

0 kommentarer

Skriv en kommentar