Kvindeserie 1 efter kun én halvsæson

af 13. oktober 2012Piger0 Kommentarer

Espergærdes Dameseniorhold spillede sig på fonemste vis op i Kvindeserie 1, da de vandt den afgørende kamp mod Helsinge, der også var seriøs bejler til oprykningspladsen. Kæmpe til lykke til pigerne.

De glade og stolte oprykkere, efter 6-2 sejren over Helsinge, der sikrede oprykningen til Kvindeserie 1

Espergærdes nyetablerede Damesenior hold har på fornemste måde, vist deres berettigelse. Holdet er etableret i sommeren 2011 og det bobler allerede af både selvtillid og succes.

Efter kun én halvsæson i Kvindeserie 2 har holdet sikret sig oprykning til Kvindeserie 1. En oprykning, der er fuldt fortjent. Pigerne har vist stor vilje og vundet alle kampe på nær en. Misseren kom mod Taastrup FC’s andet hold, der bl.a. tæller Taastrups 3F-liga reserver. I en lige kamp, hvor Espergærde havde chancerne til at vinde, trak Taastrup det længste strå og løb med en meget smal 3-2 sejr. Alligevel skal Taastrup vinde med 10 mål i deres sidste kamp søndag, for at rykke forbi Espergærde – så lad nu se om ikke pigerne beholder førstepladsen og bliver puljevinder også.

Successen skyldes både Espergærdes ungdomsarbejde og en dygtig, engageret træner. Men allermest skyldes det en flok fantastiske piger, der har villet det her. De bakker hinanden fuldt op og har et utroligt stærkt sammenhold.

Tak for indsatsen piger.

I Espergærde havde vi ikke turdet håbe på, det ville gå såhurtigt. Men vi er faktisk allerede rigtig langt, i den plan vi har lagt for Damesenior. Planen består af følgende elementer:

• Etablering af Dameseniortrup.

• Oprykning til Kvindesenior 1 i 2012

• Konsolidering i Kvindesenior 1 og etablering af et andethold.

• Oprykning til Kvindeserien for sjælland i 2015.

Den plan er vi nu langt foran og kan allerede nu, i efteråret 2011, tage fat på forberedelserne til trin 3. Og det skyldes alt sammen pigernes fantastiske indsats.

Stor tak til jer alle.

EMNER: Damesenior

0 kommentarer

Skriv en kommentar