Kronborg Cup 2016 – Hælp ønskes!

af 29. marts 2016Kronborg Cup0 Kommentarer

Nyhedsbrev nr. 1 – HJÆLP ØNSKES !

Til alle forældre og frivillige i EIF-fodbold

Kronborg Cup 2016 afvikles i år i dagene 5.-7. august. Stævnet i 2015 blev det hidtil største og meget tyder på vi vokser yderligere i 2016. I år er Kvistgård IF og FCH kommet med i arrangørkredsen, der nu tæller syv klubber i Helsingør Kommune.

For EIF var 2015 også et rigtig fint år. Det var mange frivillige der gav en hånd med (tak for det igen!) og økonomien hang fint sammen med det største overskud til klubben hidtil. Det er penge der falder på et tørt sted og finder anvendelse i klubbens arbejde og mange aktiviteter.

Hvis vi skal gentage den succes er vi nødt til at bede om jeres hjælp igen. Opgaverne i 2016 kan deles på følgende områder:

  • Åbningsarrangement på Kulturhavnen fredag eftermiddag. Der er brug for frivillige til opsætning/nedtagning af div boder, salg mm. Åbningsfesten er i sig selv et besøg værd, især for de deltagende hold fra EIF, som vi gerne ser møde talstærkt op på dagen.
  • Skoleopgaver, fredag til søndag. Der arrangeres overnatning på to skoler i år, den ene er Mørdrupskolen. Vi har brug for receptionister, maduddelere og vagter – der er rigeligt med opgaver fra fredag efter middag til søndag middag.
  • Stævneafvikling lørdag og søndag Under selve stævnet, lørdag og søndag er der som altid brug for mange frivillige på stadion. Du kan afprøve din indre kok, vise hvordan venlig ekspedition og salg udføres i praksis, få afløb for dine skjulte dommertalenter, være greenkeeper eller lege P-vagt et par timer. Der er masser af spændende opgaver.

Fælles for alle opgaver, og et gennemgående træk ved Kronborg Cup er, at det ikke bliver en succes hvis vi ikke har det nødvendige antal frivillige. Derfor denne første henstilling om assistance. Det plejer som regel at gå, ja jo – men ikke uden en del hovedbrud og sidste øjebliks panik redninger. Derfor må du gerne række en hjælpende hånd ud allerede nu og melde dig til på nedenstående kontaktnumre. Jo før jo bedre – så får du også mulighed for selv at vælge dine opgaver.

Venlig hilsen Kristian Antonsen  EIF – KC ansvarlig

Kontakt: Mail ka@eif-fodbold.dk mobil 21 600 100

0 kommentarer

Skriv en kommentar