KC 15, succes igen – tak for hjælpen!

af 20. august 2015Espergærde IF0 Kommentarer

Kære EIF, forældre, spillere, trænere og andet godtfolk,

Årets udgave af Kronborg Cup gik godt, man kan måske endda strække sig til at sige at det gik fantastisk, forrygende godt.

Der var flere deltagende hold end nogensinde, mere end 1000 overnattende på skoler og vandrehjem, stort åbningsarrangement i Helsingør og så to fantastiske dage på anlæggene, hvor vejret tilmed var noget af det bedste set i denne sommer.

Det var aldrig gået uden jeres hjælp, alle der har båret, slidt og slæbt de sidste dage. I salgsboden på Kulturhavnen fredag, de 25 forældre der varetog forplejning på Borupgårdskolen fredag aften og lørdag morgen, det velfungerende stævnekontor, et toptunet dommerkorps (24 forældre/spillere), der dømte mere end 200 kampe i Espergærde og alle de mange der hjalp til i boderne, bag grillen, bagte pandekager, poppede pop corn, kørte smoothiemaskinen eller snittede kassevis af tomater, salat og agurker. God klubånd!

TAK til jer alle for jeres hjælp, der muliggjorde at KC 2015 blev en kæmpe succes, ikke mindst i Espergærde IF.

Der er ”after party” søndag den 30. august kl. 10.00 (brunch i EIF) for alle frivillige i de fem klubber (tilmelding til Kristian A, 21 600 100) – og så er der jo Kronborg Cup 2016, 6.-7. august, så hvis du/I allerede krydser af nu,  kan vi hurtigt få en aftale på plads.

Endnu engang tak for hjælpen. Resultatet var en masse glade børn og voksne på stadion de to dage og formentlig også et solidt økonomisk bidrag til klubkassen

På vegne af EIF arrangementsgruppen

Kristian Antonsen

0 kommentarer

Skriv en kommentar