Fra Espergærde IF til EM i fodbold

af 28. maj 2021Espergærde IF0 Kommentarer

Christian Nørgaard er blandt de 26 udvalgte, der skal repræsentere Danmark ved EM-slutrunden i fodbold. Det skal udnyttes i barndomsklubben: – Vi skal virkelig bruge det som en løftestang.

Som fodboldspiller bliver det ikke meget større end at repræsentere sit land ved en EM-slutrunde på hjemmebane. Kasper Hjulmand udtog tirsdag aften de 26 spillere, der til juni skal kæmpe for den danske ære, og her var en lokal knægt i blandt. Midtbanespiller Christian Nørgaard skal således med til sin første slutrunde – efter han har fået fire landskampe – og udtagelsen blev fulgt med stor spænding i barndomsklubben Espergærde IF.

– Jeg var rigtig nervøs, fordi han måtte udgå af sin seneste kamp for Brentford FC, så der sad jeg med hjertet oppe i halsen, siger formand i Espergærde IF´s fodboldafdeling Tom Pedersen, der ligesom mange andre i klubben følger »Nør« og hans karriere i England tæt.

– Vi har i lang tid planlagt en klubtur til Brentford, men det er blevet lukket ned flere gange på grund af covid. Vi går og bakser med en tur for alle ungdomstrænere, siger fodboldformand Tom Pedersen.

– Skrevet af Philip Horup (fra artiklen på sn.dk)

Læs hele artiklen på sn.dk 

0 kommentarer

Skriv en kommentar