Forretningsudvalgets initiativpris

af 3. juni 2013Bestyrelsen, Espergærde IF0 Kommentarer

Peter Brun

Peter Brun

Denne pris uddeles nu for anden gang – sidste år gik fortjenesten til Kit Montell, fra Gymnastikafdelingen.

I år bliver det fodboldafdelingens dynamiske formand, Peter Brun, der tildeles prisen.

Siden Peter tiltrådte som formand er der sket en fantastisk udvikling i fodboldafdelingen.

Dels er det medlemsmæssigt mere end tredoblet og det har desuden medført, at der har skullet skaffes en masse nye trænere, holdledere og andre til at få butikken til at køre.

Bestyrelsen er ligeledes forøget i antal medlemmer, der hver især har egne kompetencer og ansvarsområder.

Det kan dog indimellem være vanskeligt at ”følge med”, når Peter vedvarende kaster nye opgaver på bordet.

Peter har været ihærdig for at hindre mobning og har virkeligt lagt sig i selen for, at alle i fodboldafdelingen socialt har det godt med hinanden, uanset om man er spiller på et første-hold eller udlever sine fodboldevner på et sekundahold.

Initiativ er vel også den såkaldte ”rejsebureau-virksomhed” med flyrejser til Tyrkiet for 130 fodboldspillere eller med veteranholdets venskabsforbindelse i Frankrig.

Et flot initiativ er vel også, at der tages hånd om alle de unge udviklingshæmmede fra Tryg-kogeren, hvor Peter og Kristian Larsen spiller og agerer ”Peter og Morten”, som kendes fra TV-sport

Initiativ er ligeledes tilfældet da man startede samarbejdet med FC Nordsjælland. Åbenbart har Peter konstateret at vi fik for lidt ud af dette samarbejde og har derfor udskiftet FC Nordsjælland med FC København, der jo netop i sidste uge kom til Espergærde med hele sin stab til stor glæde for byens skolebørn og vore ungdomsspillere i fodboldafdelingen.

Seneste tiltag er den ny-anlagte Street-soccer bane og til efteråret har Peter planlagt, at der skal etableres Cricket som en underafdeling til fodbolden.

Vi i Forretningsudvalget kan godt være nervøse, hvis Peter får for mange søvnløse nætter, da disse altid udmynter sig til nye ideer, som vi skal forholde os til !!!

Et STORT til lykke til Peter Brun som årets initiativrige prismodtager.

Venlig hilsen

Finn E. Jensen

Formand EIF

EMNER: Peter Brun

0 kommentarer

Skriv en kommentar