Første sejr i foråret

af 11. maj 2015Senior+0 Kommentarer

Den første halve time af første halvleg var præget af meget spil mellem de to felter, og der skulle der kigges langt efter de helt store chancer.

I det 33. minut skete der endelig noget. Espergærde fik etableret et hurtigt opspil, der splittede Øresunds forsvar fuldstændig. O’Connell kom fri med målmanden og tog et langt træk uden om denne. Målmanden havde ingen chance for at nå bolden, men kastede sig og greb fat i Chris O’Connells ben, så denne blev væltet omkuld. Dommeren fløjtede omgående og pegede på straffesparkpletten. Så ventede alle på det røde kort til målmanden, men dommeren vurderede, at der ikke skulle være følgestraf. Det blev Marc Kraft hentet frem fra midterforsvaret for at eksekvere. Det gjorde han stensikkert. Dermed 1-0 til Espergærde.

Kampen blev indledt under tunge, blygrå skyer og i pausen begyndte det at regne og vinden tog til. Det mindede mest om en kedelig novemberdag, og faciliteterne på opvisningsbanen i Hørsholm Idrætspark gav ikke mulighed for læ for de fremmødte 60-70 tilskuere, der havde trodset vejrliget og var gået til fodbold. De fleste af tilskuerne var for øvrigt fra Espergærde.

Anden halvleg mindede meget om første halvleg med vekslende spil og få muligheder til begge hold. I 10. minut prøvede Hørsholms nummer 10 at filme sig til et straffespark, da han var på vej gennem Espergærdes forsvar. Dommeren trak det gule kort op for den forseelse.

I det 14. minut måtte Espergærdes Philip Bruun-Andersen samme vej, da han kom for sent ned i en tackling og korrekt måtte ud og hvile sig en halv snes minutter.

Christian Poulsen blev i det 21 min. spillet fri, og forsøgte sig med en mellemting mellem et lob og et skud fra 18-20 meters afstand fra Øresunds mål.

Straks efter viste Espergærdes arbejdsomme midtbaneslider Rasmus Møller efter fint oplæg fra føromtalte Poulsen, at han kunne skyde ude fra. Fem meter uden for straffesparkfeltet valgte han at fyre et projektil af, som målmanden ikke nåede at se, før bolden ramte overliggeren og sprang i spil igen. Det skud havde fortjent en bedre skæbne.

Efter en god halv times spil i anden halvleg fik Øresund sin indtil dette tidspunkt bedste chance efter noget forvirring i Espergærdeforsvaret. Men det afsluttende skud fra kanten af straffesparkfeltet gik et stykke over mål.

I det 40. min. fik Espergærde chancen for at lukke og slukke. På et hurtigt angreb efter knap 40 minutter spillede O’Connell bolden fladt til venstre, hvor Christian Poulsen var fulgt med, og havde frit løb mod mål. Fra midten af straffesparkfeltet afsluttede Poulsen, men den velplacerede afslutning var ikke hård nok til at passere målmanden.

Dommeren havde lagt fire minutters overtid til, og knap halvvejs inde i denne fik Christian Poulsen sin tredje store chance. Denne gang spillet fri af Patrick Bernth.

0-1 blev slutresultatet og alle mand på holdet kan kalde sig matchvindere på en dag, hvor ingen faldt igennem.

Næste kamp er på tirsdag 12. maj kl. 19.00, hvor BGA (Boldklubberne Glostrup Albertslund red.) kommer på besøg på Gymnasievej.