Fodboldstævnet Kronborg Cup 2015 i ny indpakning

af 19. august 2014Kronborg Cup0 Kommentarer

Arrangørerne af Kronborg Cup i fodbold hviler ikke på laurbærrene efter den seneste succesfulde udgave af stævnet.

Søndag den 24. august afvikler styregruppen for Kronborg Cup, Henrik Svinggaard, Borsholm-Skibstrup, Jens Just, Espergærde, Frederik Hertz, Helsingør, Kim Schuldt-Larsen, Hornbæk og Frank S. Jensen, Snekkersten en såkaldt visionsdag, hvor beslutningstagere og ressourcepersoner i og omkring værtsklubberne sætter retning for fremtidens KC.

Med deltagelse af 312 hold fra Danmark og udlandet var Kronborg Cup større end nogensinde tidligere, og arrangørerne gætter på, at mere end 10.000 mennesker, heraf 5.000 spillere, trænere og ledere lagde vejen forbi Helsingør i weekenden den 8. – 10. august.

Kronborg Cup i fodbold er en stor succes, men…..

”Vi har fået opbygget en tradition og et fodboldstævne med masser af kvalitet”, fortæller Henrik Svinggaard fra styregruppen, ”men hvis stævnet fortsat skal være attraktivt har stævnet nu nået et niveau, som vi skal udvikle på for at udnytte det kæmpe uudnyttede potentialet Kronborg Cup indeholder”.

”Udviklingen gælder ikke umiddelbart volumen, men mere fokus på større synlighed i Helsingør Kommune og Danmark, bedre rekruttering af frivillige i og uden for fodboldklubberne, øget samarbejde med det lokale erhvervsliv og Helsingør Kommune samt flere overnatninger fra et større geografisk område”, fortæller Henrik Svinggaard videre.

Visionsdagen vil blive drevet af et par eksterne proceskonsulenter og temaer i relation til Kronborg Cup vil bl.a. være: synlighed og branding, en skarpere og tydeligere profil af stævnet, kommunen som en mere integreret partner, organisationen i og omkring værtsklubber, manglende kompetencer for at kunne løfte Kronborg Cup yderligere.

Visionsdagen afholdes søndag d. 24. august 2014 kl. 11.00 til 17.00 i Snekkersten Idrætscenter, Agnetevej 1, 3070 Snekkersten.

Og styregruppen opfordrer interesserede, som vil være med til at skubbe Kronborg Cup i den rigtige retning og har ideer til dette at tilmelde sig visionsdagen på info@kronborgcup.dk

Visionsdagen indledes i øvrigt med en ”tak-for-hjælpen” reception/brunch for de mange Kronborg Cup frivillige samme sted i tidsrummet kl. 9.30 – 11.00.

Til redaktionen

Yderligere oplysninger kan indhentes hos følgende:

  • Henrik Svinggaard på mobil 2239.2292
  • Michael Møllgaard Nielsen på mobil 2082 0269

Kig også ind på Kronborg Cup’s officielle hjemmeside: www.KronborgCup.dk

Billedtekst: Kronborg Cup 2014, den store fodboldturnering i Helsingør Kommune afvikles i år den 8. – 10. august med rekord stor deltagelse af 312 hold (foto: Steen A. Sørensen)

 

Med venlig hilsen,

Michael Møllgaard Nielsen

Kronborg Cup

0 kommentarer

Skriv en kommentar