Flot samlet 2 plads til u8 i den bedste række i DGI

af 10. januar 2016Drenge0 Kommentarer

Søndag den 10 januar 2016 sluttede EIFs bedste u8 hold som samlet nummer 2 i DGIs indeturnering, der strækker sig over 4 runder med start i det sene efterår. A-rækken er den bedste række og drengene har ligget med helt fremme fra først til sidst. Undervejs oplevede de at vinde alle fire kampe i en runde. Det er ikke sket før – og det vil de gerne prøve igen. På sidste spilledag blev drengene dog overhalet af et dygtigt BSV-mandskab, som gjorde rent bord de sidste to gange. Af de indbyrdes kampe mod de værste rivaler blev det til to sejre til hver. Men marginalerne tippede denne gang til anden side.

Frem Hellebæk, Snekkersten og Skjold/Birkerød blev 3, 4 og 5.

De talentfulde drenge spilede i alt 16 kampe og endte med flotte 30 points og en målscore på 22-10.
Alle markspillere kom på tavlen i løbet af turneringen og det lover bare helt vildt godt for fortsættelsen.

Det er drengenes bedste resultat indtil nu i DGI – og det her er faktisk kun 7 drenge ud af små 30 dygtige fodbolddrenge i årgang 08 i EIF.

To hold yderligere er lige nu i gang i B-rækken i DGI og vi kan allerede nu tease for flere gode nyheder fra u8-årgangen, inden vi går på græs igen.

EIF, u8, A rækken, 2. plads, inde 15-16

Holdet: (Stående fra venstre mod højre) August Rafn Geelmuyden, Johan Emil Rendtorff, (knælende) Bastian Zahle, Oscar Dige Heiberg (målmand),Cornelius Heegaard, (liggende) Tobias Klavstrup og Mikkel Holstebroe

Skrevet af Jesper M. Rendtorff

0 kommentarer

Skriv en kommentar