Espergærde hev tre point hjem fra Ballerup

af 27. maj 2024Senior+0 Kommentarer

Uden at imponere voldsomt kom Espergærde igen på måltavlen og slog et tamt BFS hold med 2-0.

Lad det være sagt med det samme. Efter sidste uges kedelige 0-0 kamp mod Herstedøster ville EIF gerne vise, at de var bedre end som så. Men et BSF hold, der i sidste uge fik bank med 5-0 af Hellebæk, ville også gerne vise, at det resultat var malplaceret, så 1. halvleg blev ikke særlig inspirerende at se på trods to kæmpe muligheder i hver sin ende. I det 22. minut brændte BSF, da Tobias Buch alene igennem missede chancen, og 50 sekunder efter modtog Valdemar Holze en aflevering og trak bolden med sig og afsluttede over hjemmeholdets målmand, der kom kurende ud mod ham, men keeperen fik en arm i vejret og ramte bolden.

Men det skulle lykkes Holze at revanchere sig.  Victor Kløvborg havde bolden i venstre side og så Holze inde under mål. Denne gang svigtede Valdemar Holze ikke og udplacerede modstandernes målmand og bragte EIF på 0-1 40 sekunder før pausefløjt.

I anden halvleg var EIF toneangivende. Valdemar Holze blev spillet fri af Frederik Bay, men hans forsøg i det 54. minut ramte stolpen, og Frederik Bay missede returbolden.

Et par minutter senere kunne BSF have udlignet, men Rasmus Brøns brændte på det skammeligste ved at sparke i sidenettet, og et lille minut senere stod der 0-2 på måltavlen, da Christian Poulsen glimrende fandt Valdemar Holze, der sikkert eksekverede til 0-2.

Espergærde havde yderligere chancer til scoringer det sidste kvarter, men uden gevinst. Det fik derimod indskiftede Asger Møller Olsen, da han lige kom ind, forløb sig og så kampens eneste gule kort, men heldigvis kunne BSF ikke udnytte deres 10 minutters overtal.

Espergærde kan alligevel godt glæde sig. Det var nu holdets 8. kamp uden nederlag. EIF har ikke tabt siden 23. marts 2024. Absolut en flot stime med det skadeshav, der har præget EIF gennem hele turneringen.

Nu resterer tre kampe og fuld gevinst i disse vil give en 5. plads i rækken. Den er spillere og ledere meget fokuseret på og vil i givet fald tangere sidste sæson placering.

Espergærde spillede ikke prangende i det dejlige sommervejr foran 125 tilskuere, heraf skuffende få fra Espergærde. Allivel viste de den berømte fighting spirit og fik fuld valuta. Men mon ikke holdet er indstillet på at få revanche mod Roskilde på lørdag kl. 1400 på Gymnasievej? Roskilde sejrede 1-0 hjemme i den ”omvendte” kamp i efteråret.