Espergærde fik gang i målscoringen

af 4. maj 2015Senior+0 Kommentarer

– men er stadig uden sejr i foråret

Til hjemmekampen mod Lejre havde Espergærde modtaget afbud fra de skadede Jakob Koch og Jesper Meyer. Samtidig var anfører Christopher O´Connell flyttet frem i angrebet i et forsøg på at give dette mere tyngde. Det gav comeback til Tobias Nilsson, så hos hjemmeholdet var der en forhåbning om, at rokeringerne kunne give mere slagkraft og måske medvirke til forårets første sejr.

Begge hold vidste inden kampen, at de begge havde brug for en sejr. Hjemmeholdet for at forsøge at komme væk fra bunden. Lejre for at holde trit med toppen.

Og det var udeholdet, der lagde stærkest fra land, hvor Lejre fik lagt et højt pres. Efter 10 minutter tog Patrick Bernth sagen i egen hånd og elegant af driblede fire modspillere, men desværre stod hans afslutning ikke mål med hans flotte dribletur.

Kort efter fik Lejre en løs returbold fra Espergærdeforsvaret. Lejres Nicki Velejbo satte indersiden på bolden og dirigerede den i mål helt oppe i venstre hjørne uden chance for målmand Mads Hamberg.

Ikke lang tid efter Lejres mål, fik Jeppe Ødegaard muligheden tæt på mål, men bolden ramte venstre stolpe og løb på tværs af målet, hvor forsvarsspilleren Philip Bruun-Andersen var fulgt med frem, og i to forsøg lykkedes det ham at ekspedere bolden over stregen og udligne til 1-1.

I det 58. min. var det Lejre, der kom på 2-1, da Mads Hamberg ikke helt nåede et forsøg fra Nicolas Jojo Quarm. Hamberg fik bolden bokset ud, men den havde forinden været et godt stykke inde over mållinjen.

Kun nogle få minutter efter Lejres føringsmål fik EIF frispark lige uden for straffesparkfeltet på Lejres banehalvdel. Patrick Bernth blev sat til at eksekvere, og det gjorde han flot og bragte balance i regnskabet med et dejligt spark. 2-2. Det kunne være blevet 3-2 kort efter, da samme Bernth fik chancen på et nyt frispark fra samme sted, hvorfra han udlignede kort før. Men desværre kom målmanden i vejen.

Mads Bach Carlsen

Espergærdes Mads Bach Carlsen, der scorede til 3-2 på et fremragende hovedstød.

Et kvarter før tid fik Espergærde hjørnesparl som Mikkel Barfod eksekverede, der var med igen efter overstået karantænedag. Han ramte Marc Kraft i feltet, som headede til indskiftede Mads Bach Carlsen, der kom susende og headede bolden i Lejremålet.

Seks minutter før ordinær spilletids udløb fik Lejre straffespark. Udefra så det ud til, at Mustafa Shaya trykkede Lejres Tobias Nielsen i jorden. Dommeren var ikke i tvivl. Lejres Kevin Jørgensen kunne herefter sætte bolden sikkert ind til 3-3, hvilket også blev slutresultatet.

God indsats af Patrick Bernt og tilbagevendte Mikkel Barfod. Men mange andre spillede rigtig fornuftigt, heriblandt Philip Bruun-Andersen og Rasmus Møller.

Endelig var det glædeligt, at Helsingør Kommune havde brugt mere tid på kampbanen på Gymnasievej i den forløbne uge. Græsset blev slået pænt, så nu mangler det bare at spire på de bare pletter, så ser det helt fornuftigt ud.

Espergærde spiller i næste runde ude lørdag den 9. maj kl. 15 mod FC Øresund i Hørsholm Idrætspark. Allerede tirsdag 12. maj kl. 19 spiller holdet igen, hvor BGA gæster Gymnasievej.