Espergærde bomber videre

af 4. oktober 2021Espergærde IF0 Kommentarer

Heller ikke Stenløse formåede at stikke en kæp i hjulet for Espergærde, der uden at overanstrenge sig vandt bekvemt med 7-2 på en tung og våd bane.

Fodboldanlægget på Gymnasievej, hvor Espergærde IF afvikler sine hjemmekampe er et anlæg, der spilles bedst på i tørre perioder. Allerede nu er banerne svære at spille på, da dræn nærmest er ikke eksisterende, og regnen i dagevis har silet ned. Det er rigtig ærgerligt, da der til Espergærdes hjemmekampe er mange tilskuere, og hvis kampene bliver flyttet til kunstgræsbanen, vil der hverken være cafeteria eller fornødenheder i nærheden.

Heldigvis kunne kampen i lørdags afvikles under bløde, men dog tålelige baneforhold, der ikke rummede risiko for spillerne. Fra starten stod det klart, at Stenløse havde fået besked på at stå tæt og dybt i eget forsvar, så Espergærdes velsmurte angrebsmaskine ikke kom i gang. Lige lidt hjalp det. Allerede efter 11 minutters spil sendte Christian Poulsen topscorer Valdemar Stolze afsted i dybden, og da målmanden kom ud imod ham, lobbede han finurligt bolden ind i det tomme mål.

Efter 23 minutter ville Stenløse gerne have haft et frispark og en udvisning af Espergærdes Emil Rasmussen, der som sidste mand tæmmede bolden med skulder/brystkasse. Det så i hvert fald dommeren, mens Stenløse så en arm på bolden.

Espergærde havde efterfølgende flere muligheder, men det virkede som om, at koncentrationen ikke var helt i top. Efter 27 minutter fik Marcus Hemmingsen fyret et godt skud af, men Nicolai Johansen i Espergærdemålet reddede fint.

I stedet spillede Valdemar Holze bolden til Frederik Roepstorff efter en halv time, og så fik han alene med målmanden scoret til 2-0. Og Frederik Roepstorff fik sandelig også scoret til 3-0, da han efter ping-pong med Holze scorede med et behersket spark fra kanten af straffesparkfeltet.

Kort før pausen fik Stenløse hjørnespark, som blev headet ind fra kort afstand af Mathias Kolbach og dermed 3-1 ved pausen.

Efter 57 minutter scorede Valdemar Holze efter et kort træk og et hårdt spark til 4-1, og 10 minutter senere scorede Espergærde til 5-1, da Jeppe Ødegaard lidt heldigt fandt Peter Poulsen i feltet. Poulsen kontrollerede bolden fint, og scorede behersket med et fladt skud.

Det kunne Peter Poulsen bror Christian ikke have siddende på sig, så da han fik chancen efter 71 minutter, placerede han sikkert bolden i mål til 6-1.

Minuttet efter havde Espergærde ikke helt fået styr over tropperne, så en tværaflevering i Espergærdes målfelt kunne nem prikkes ind til Stenløse reducering 2-6. Målet sat ind af Mikkel Carentius.

Efter 80 minutter uddelte dommeren et rødt kort til Stenløses netop indskiftede Carl Fylding-Rylinger for en grim stempling af Espergærdes Mads Bach Carlsen.

Espergærde havde dog endnu et forsøg i sig, da Patrick Bernth blev fældet i det kriminelle felt. Og så fik Valdemar Stolze lov til at fuldende sit hattrick med dagens tredje scoring til slutresultatet 7-2.

Espergærde overanstrengte sig ikke, men når man vinder 7-2 må det bare konstateres, at dette hold har meget bold i sig, og besnærende ser det ud, når der kombineres hurtigt forbi modstanderne. Næste lørdag spilles der igen på Gymnasievej, hvor Ølstykke kommer på besøg klokken 1400.