Espergærde avancerer efter hjemmesejr over Avedøre

af 14. april 2024Senior+1 Kommentar

Med en 3-1 sejr lørdag eftermiddag på græs både indhentede og passerede EIF dermed Avedøre i tabellen og er nu nummer seks.

Der var kun spillet knap to minutter, da Espergærdes spydspids Valdemar Holze løb fra Avedøres forsvar og rundede deres keeper, hvorefter han stille og roligt kunne have trillet bolden i det tomme mål fra få meters afstand. Men uforståeligt endte bolden på den forkerte side af målstolpen.

Avedøre svarede hurtigt igen, da Kim Gurskov i det sjette minut kom helt fri på kanten af målfeltet, men Gustav Ullits i Espergærdemålet reddede glimrende til hjørne.

Spillet vekslede uden de store chancer, men i 19. minut tog Holze revanche for sin afbrænder, da han igen afdriblede Avedøres målmand og uden slinger i valsen bragte Espergærde på 1-0.

Kort før pausefløjt viste Holze sig igen frem med en centring ind foran Avedøremålet, hvor Espergærdes anfører Ludvig Pahl var søgt med frem fra de bageste rækker og scorede til 2-0.

Anden halvleg var kun knap tre minutter gammel, da EIF bragte sig foran 3-0. Et hjørnespark endte efter et roderi med et langskud fra Frederik Roepstorff, som Bertil Buemann fikst ekspederede i mål.

Efter 72 minutters spil blev indskiftede Victor Ullitz fældet i et sololøb. Frispark til EIF lige uden for det kriminelle felt og gult kort til Anton Holm. Frisparket blev kanoneret mod mål af Tobias Nilsson og direkte ind på Avedøres keeper, der ikke nåede at blinke med øjnene.

Endnu en kæmpe målchance tilfaldt EIF efter 79 minutter. Valdemar Holze kom igen helt fri, men blev nedlagt bagfra af Oliver Algren-Petersen. Straffe og rødt kort til Avedørespilleren. Holze sparkede selv, men brændte på Emil Skjold Larsen.

Efter 90 minutter lavede Victor Montell et straffespark, fik et rødt kort og Avedøres Nicklas Antonsen reducerede til slutresultatet 3-1 til Espergærde.

Dejligt for tilskuerne, omkring 150 personer, at være tilbage ved klubhuset. Og de og forhåbentlig flere kan allerede komme igen på lørdag klokken 14:00, hvor Espergærde møder Avarta.