EIF U15 (2003) Drenge vandt pokalen

af 6. juni 2018Drenge0 Kommentarer

Tirsdag den 29. maj 2018 var EIF U15 (2003) Drenge på besøg på Holbæk stadion. Espergærde skulle spille pokalfinale mod FC Holte i Ungdomspokalen U15 Drenge B. Det var en varm og solrig dag på mange måder.

Med en 4-2-3-1 opstilling styrede EIF stort set 1. halvleg. Allerede efter 2 minutter kom EIF foran på mål af Sebastian Hansen. I det 17. minut scorede Mikkel Lesby til 2-0, og efter 23. minutter stod den 3-0 på mål af Poury Nejaj Boushehri. FC Holte havde et farligt forsøg på stolpen 2-3 minutter før pausen.

I 2. halvleg gik EIF over til en 4-4-2 opstilling for at ”sikre” sig sejren.  EIF forventede noget mere fra Holte. Det kom aldrig. Måske pga. varmen. Dommeren tillod ikke drikke pauser til trods for det varme vejr! Det betød, at EIF skiftede en del ud i 2. halvleg, så drengene kunne få noget væske. Det samme gjorde FC Holte. Det gik lidt ud over spillet. EIF vandt 2. halvleg med 2-0. Målene blev scoret i 44. minut af Mikkel Lesby og 52. minut af Sebastian Hansen. EIF havde dermed 2 dobbelte målscorer i pokalfinalen.

EIF kunne så ment havde fået 2-3 mål mere i hver halvleg. Koncentrationen svigtede. De var ikke ”kolde” nok. Måske pga. varmen!

Det var en god dag, med nogle stolte drenge (Med god grund). De havde vundet pokalen. 5-0 blev kampen mod FC Holte.

EIF U15 takker alle de forældre, søskende og familiemedlemmer, og ikke mindst de spillere fra holdet, som ikke skulle spille, for deres fremmøde og store støtte. TAK.

Nu mangler EIF U15 kun en kamp i SBU forårsturneringen mod lokalrivalerne fra Snekkersten (På udebane søndag den 10. juni kl. 12:00 – Kom og støt holdet). Kommer der en sejr der, venter Final4 stævne forude lørdag den 16. juni i Ølstykke. Sker det, har forårssæsonen 2018 været nået nær perfekt for EIF U15. Vi håber og tror på en sejr i sidste kamp………… ?