Benyt betalingsservice

af 27. juni 2015Espergærde IF0 Kommentarer

Af alle klubbens medlemmer er det i dag kun omkring 20% der betaler kontingent via betalingsservice, resten modtager et girokort. Det giver et meget stort administrativt arbejde i forbindelse med opfølgning, rykkere, girokort der er blevet væk osv.

Fra klubbens side vil vi derfor virkelig opfordre som mange som muligt til at tilmelde kontingentbetalingen til betalingsservice. På den måde vil der kunne frigøres mange ressourcer til gavn for klubben på andre områder.

Fordelen for jer som spillere eller forældre er naturligvis, at I ikke skal tænke på betalingen af det næste girokort, som skal betales i starten af august. I kan til hver en tid slette aftalen om betalingsservice igen og I kan afvise betalingen, hvis I ikke ønsker at være medlem længere. I kan rent faktisk afvise betalingen af kontingent frem til den 7. august, dvs. flere dage efter pengene er trukket på jeres konto. Den mulighed har man ikke rigtigt, hvis man har betalt via girokortet.

Hvad kræver det at tilmelde kontingentet til betalingsservice:

  • Først og fremmest skal det gøres inden 10. juli for at det har effekt fra august måned.
  • I skal have medlemsnummeret. Det kan I se i Holdsport
  • I skal have kreditornummeret på klubben. Det er 04170954
  • I skal have debitorgruppen. Det er 00001

Selve tilmeldingen laves via jeres (net-)bank. I kan se et eksempel på en tilmelding lavet via Nordeas netbank i vedlagte fil, men det er de samme oplysninger de andre banker skal. Det er kun et spørgsmål om hvordan formularen ser ud. Kundenummeret er spillerens medlemsnummer.

På forhånd mange tak for hjælpen

Med sportslig hilsen

Peter Jensen
Kasserer
peter@eif-fodbold.dk

0 kommentarer

Skriv en kommentar