Av av Allerød, 2-0 er og bliver en farlig føring

af 15. oktober 2017Drenge0 Kommentarer

Allerøds blåklædte helte måtte sande, at 2-0 stadig er en meget meget farlig føring. EIFs udvalgte i 8 mands A kom nemlig på besøg. Slaget stod på den flotte kunstbane på Sortemosevej. Mildt og godt fodboldvejr.

Kampen Allerød vs. EIF – fra 2-0 til 2-7
På to tilfældigheder var de rød/hvid-stribede nede med 2-0 efter 20 minutter. Det på trods af rigtig godt spil og klart overtag. Men alle ved jo, at 2-0 kan være en særdeles farlig føring. Det var det også lørdag.

Pausestillngen var 2-1. Banens ’mindst’ høje Lucas havde kort før pause-teen pandet et godt og præcist hjørnespark fra Tobias hårdt i kassen. 30 minutter igen. Drengene var ved godt mod i pausen og var med på trænernes insisteren på spille færdigt. Kom nu drenge. Lidt mere bredde i spillet, lidt færre berøringer (for kunsten kan drille lidt, når der skal dribles) og mere af det samme i det hele taget.

30 minutter og 6 fine scoringer herunder to flotte hovedstødskasser fra henholdsvis Johan og Marcus var sagen klar 7-2 til EIFs velspillende drenge. Alle 11 spillede for holdet. Det var en kamp, der viste at drengene har bredde både i truppen, i spillet, gode afleveringer, fight, tacklinger og ikke mindst en lyst til at spille hinanden gode og løbe de ekstra meter uden bold, som kun få u10 hold i det nordsjællandske gør. Der er jo altså under 10 år, de her drenge.

Alt i alt en virkelig superpræstation, som udløser denne lille web-situationsrapport fra årgangen.

Værd at bemærke er det, at der til lørdagens kamp var afbud fra 3 profiler nemlig træner Steen, Conne og Oliver. Hvis undertegnede var EIF ville jeg nok ikke tøve med langtidskontrakterne, så drengene om en 8-10 år kan banke hårdt på døren til Lennarts start 11’er…. når EIF førstesenior er rykket op et par gange eller tre.

5 på stribe

Sejren over Allerød var 5te på stribe og selvom det ikke er sejrer, det handler om i denne alder, så fortæller 5-3 over Ledøje/Smørum, 10-2 over Holte, 5-1 over Snekkersten og 10-3 over Frem Hellebæk sammmen med 7-2 her, at u10-drengene har fat i et eller andet både offensivt og defensivt. Første kamp i rækken i sensommeren mod Farums sammenbragte flok af oplandstalenter (6-10) viste drengene, at de/vi ikke kan gå på vandet efter en lang ferie væk fra 8-mands banen. Farum ser ud til at vinde rækken. Vi er nu a points. De har en bedre målscore og de mangler en kamp. Men det er jo kun interessant for de voksne, der går op i den slags.

Billedet og B-holdet
Alt i alt en superflot præstation af drengene, som på billedet viser, at 2. pladsen er i hus – og at man aldrig skal tro sejren er hjemme, specielt ikke når man er foran 2-0 som Allerød var her.

Foto: Emil (målmand), Marcus, Pelle, Joel, Lucas, Bastian (med hue), Tobias, August, Mikkel, Johan (med vanter), Johan Emil, på billedet også trænerne Lars og Jesper.

NB Også B-holdet har gjort det godt under Jesper Boves vinger. De tabte topbraget på udebane mellem nr. 1 (Hillerød Alliancen) og nr. 2 (EIF) fredag aften med 4-2. En flot tæt kamp, hvor Skolernes Motionsdag dog satte sit præg på både fart, tempo og træfsikkerhed hos de ellers normalt så løbevillige og ret så tekniske EIF-drenge. 3 sejre, 1 uafgjort, 2 nederlag blev det til for B-holdet. Flot.

Nu venter vintersæsonen. Tak til forældrene for et godt efterår.

På vegne af u10
Jesper M. Rendtorff

EMNER: U10

0 kommentarer

Skriv en kommentar