Alt spillede til afviklingen af Kronborg Cup i Espergærde

af 15. august 2018Kronborg Cup0 Kommentarer

Der skal fra EIF Fodbold’s bestyrelse lyde en kæmpe tak for indsatsen til de 160 frivillige forældre og spillere som var med til at afvikle et perfekt stævne både sportsligt og forplejningsmæssigt.

Det er et ekstremt stort apparat vi har i gang og det trækker meget store veksler på de ansvarlige ledere der har påtaget sig opgaven at organisere afviklingen og skaffe så mange mennesker.

På forplejnings delen havde vi 100 frivillige som har snittet grøntsager, lavet smoothies, bagt pandekager, lavet panini og wok samt burgere. For at give et eksempel på hvor meget tryk der var på – har vi alene langet 1200 burgere ud over disken.

På Mørdrup Skolen havde vi 30 personer aktiveret med morgen og aftensmad til de 300 spillere og ledere der var indlogeret og i Hornbæk havde vi 20 forældre der hjalp til med forplejnings delen. Derudover leverede vi 15 dommere til stævnets 8-mands kampe.

Fra de deltagende hold var der kun ros tilovers for arrangementet, så endnu engang tak til alle for et super afviklet stævne – vi håber på jeres opbakning igen næste år.

Bestyrelsen
EIF Fodbold

0 kommentarer

Skriv en kommentar