Skærpede regler om corona og fodbold

af 23. september 2020Bestyrelsen0 Kommentarer

Forsamlingsforbuddet er igen nedsat til 50 personer, hvilket betyder at der maks. må være 50 aktive personer involveret i træning, kampe og stævner i fodboldens verden. Aktive personer tæller spillere, udskiftere, trænere, dommere og frivillige, der er involveret i aktiviteten.

I forbindelse med kampe og stævner kan der dog fortsat gøres brug af dispensationen fra forsamlingsforbuddet, så i alt 500 personer må være samlet. Det er dog vigtigt, at tilskuere kun opholder sig i afmærkede tilskuerområder, at der er minimum 2 kvadratmeter per person i tilskuerarealet, at der er minimum 1 meters afstand mellem hver tilskuer, og at alle tilskuere sidder ned på stole, hvis der ikke er en fast tribune.

Vi vil derfor gerne opfordre forældre der overvære træning om at være opmærksom på at sidde ned, enten på de borde, bænke, stole der er til rådighed ved klubhuset eller selv medbringe en stol hvis du skal overvære træning af dit barn på en bane der ligger længere væk. 
I forbindelse med udekampe opfordrer vi forældre til at sørge for at medbringe stol da vi ikke kan garantere at der er siddepladser på andre klubbers anlæg. 

Skal man bruge cafeteriet så skal man bruge mundbind når man træder ind af døren. Der er ligesom på restauranter, krav til at man bære dette når man står og går men ikke når man sidder ned. 

Og så skal alle naturligvis fortsat sørge for at vaske hænder eller spritte af, gerne klæde om hjemmefra og huske egen vanddunk. 

Og selvfølgelig blive hjemme hvis man har symptomer på Corona, eller afventer testresultat for Corona. 

Vi henviser iøvrigt til DBU’s hjemmeside der opdateres løbende:
EMNER: Covid-19

0 kommentarer

Skriv en kommentar