Pigeraketten er leg, fantasi og fodbold – skal du med?

af 4. april 2024Espergærde IF0 Kommentarer

Espergærde Idrætsforening – Fodbold vil gerne have dig og dine veninder med ud på fodboldbanerne. Derfor inviterer de, sammen med DBU, alle piger mellem 5 og 9 år til en sjov dag med Pigeraketten. Det bliver 2½ time fyldt med fantasi, leg og masser af fodboldaktiviteter, og alle er velkomne – uanset om man har prøvet fodbold før, eller er helt ny. Det er gratis og uforpligt­ende at deltage, og det kræver ingen tilmelding.

Den 26. maj lander Pigeraketten på EIF – Fodbolds baner! Frivillige fra klubben og DBUs instruktør, står klar kl. 11-13:30 til at tage imod alle piger mellem 5 og 9 år, der har lyst til at rejse med ud på en sjov og spændende dag, hvor de kan prøve kræfter med fodboldspillet gennem masser af fantasifulde lege og aktiviteter. 

Pigerne skal blandt andet forbi Neptun, Saturn og Mars, og klubbens frivillige er med til at guide hele vejen gennem solsystemet mod den sidste og afgørende opgave: at samle nøglen til klubhuset.

Har din datter og hendes veninder lyst til en sjov dag i stjernernes tegn? Så er det bare at møde op hos EIF – Fodbold den 26. maj klokken 11-13:30. Det eneste man skal medbringe, er en ordentlig portion godt humør, masser af gå-på-mod, en vandflaske og tøj til at bevæge sig i. Sammen sætter vi kursen mod stjernerne!

EMNER:

0 kommentarer

Skriv en kommentar