Espergærde smed unødige point i Taastrup

af 6. oktober 2024Senior+0 Kommentarer

I en kamp, hvor Espergærde dominerede og havde chancer til mere, fik Taastrup pludselig lov at være med de sidste 15 minutter og fik 1-1.

Taastrup havde i første halvleg nul forsøg på mål og i anden halvleg 2 bolde indenfor målstængerne. Det ene forsøg blev sparket væk lige foran målstregen af Casper ”CC” Fritzbøger Christensen i det 74. minut ved stillingen 0-1. Det andet forsøg efter 80 minutter var en dyb, høj stikning over 35 meter, hvor Espergærdes målmand Gustav Ullits trækker sig i duel med en Taastrupspiller, da denne løber frem for at erobre bolden ved kanten af feltet. I stedet får bolden lov at passerer duellanterne og fortsætter uhindret i mål.

Første halvleg startede ellers med en megastor chance til EIF. Bolden bliver efter få minutter spillet frem fra midtbanen, hvorefter såvel Frederik Roepstorff som Valdemar Holze er fri. Roepstorff er i klar offside position, men ”stjæler” bolden og chancen fra Holze, der var onside, men ville have haft frit løb mod mål, og sådan spildte gæsterne en kæmpe mulighed for at komme hurtigt foran.

Efter 14 minutter spiller Holze Victor Kløvborg helt fri, men på det skammeligste skyder ”Kløv” direkte på Taastrups i øvrigt udmærkede keeper.

Efter 25 minutter spiller Frederik Roepstorff fornavnebror Frederik Bay fri. Bay trykker til kuglen udefra, men Taastrups målmand får lige rørt bolden med fingerspidserne og fister dermed det gode skud over mål.

To minutter senere løber Valdemar Holze fra sin direkte modstander og har frit løb mod mål, men Taastrupspilleren giver Holze et solidt skub i ryggen, men dommeren slår afværgende ud med armene. Situationen lugtede voldsomt af mere, men det blev det ikke til, og så skete der ikke mere i første halvleg, der endte 0-0.

I anden halvleg fik Espergærde endelig hul på bylden efter 72 minutter, da et indirekte frispark (ikke straffespark som der står på nettet under Kampfakta) udenfor Taastrups målfelt af Mikkel Barfod blev trillet til Bertil Lautrop, der bankede bolden utageligt i mål til venstre for målmanden, der var chanceløs på det velplacerede skud.

Og så skulle sejren ellers bare køres hjem. Men sådan blev det ikke, som skrevet står i indledningen. Espergærde blev usikre, lavede fejl over hele banen og smed 2 point ved Taastrups udligning. Espergærde kunne have taget sejren i overtiden, men en fritspillet Valdemar Holze kom lidt for langt ud i højre side, og hans jordstryger blev reddet af en fremstormende målmand og dermed 1-1. Et resultat Taastrup kunne juble over, og som Espergærde kun kunne græmme sig over.

Ny chance til sejr på lørdag kl. 14 på Gymnasievej, hvor der er lokalopgør mod Hellebæk, der er stærkt spillende for tiden og har vundet sine seneste 3 kampe og nu er 1 point foran Espergærde. Det kan kun blive et interessant opgør, hvor begge hold har meget at spille for.