u17 årgang 96

Ståendefra venstre: Alexander Brun/ Træner, Jonathan storm, Tobias Laufer, Andreas Bay, Martin Capell, Anders Reenberg, Mads-Christian Berggrein og Nicklas Bruun-Andersen.
Mellem rækken: Mikkel Kølle, Oliver Holm, Tobias Jørgensen, Malthe Holm, Frederik Bay, Christian Tofft og Peter Poulsen.
Forrest ligger: Jonas Nielsen.

Espergærde IFs U17 drenge vandt deres række, og spillede i sidste uge SM finale mod Avarta.

Espergærde dominerede fra kampens start og havde et par gode chancer. Men lukkede Avarta mere og mere ind i kampen og i det sidste min. af første halvleg, fik Espsergærde et straffe imod os. Det straffe tog målmand og anfører Jonas Nielsen, og Espergærde gik til pause med uafgjort 0-0.

En hurtigt opsang fra min side/ trænerens side om at de skulle nyde øjeblikket og give tilskurende og dem selv noget af juble over, gik Espergærde på banen til anden halvleg.

Anden halvleg var præget af massere af kontra fodbold og i det 72 minut bragte Christian Tofft Espergærde på Sejers kurs. De næste 8 minutter pressede avarta virkelig på men vi holdte stand og vandt kampen 1-0 og kunne kalde os sjællandsmestre.

En fantastisk fight og en fremragende kulisse, beskriver meget godt hvordan vi vandt! Noget at påpege er at vi har fem 98’ere på holdet. De er altså 2 år yngre end dem fra avarta. Så det er et hold der er godt på vej mod succes.