Espergærde uheldige tilsidst

af 25. august 2015Senior+0 Kommentarer

Espergærde måtte på en varm august søndag køre den lange vej til Hundested for at spille klokken 13:30.

DSC_0025Første halvleg blev en halvkedelig affære. Der var få chancer og den ene var et sololøb Jeppe Ødegaard, der oversprintede Hundesteds forsvar og afleverede til Alexander Bruhn, der lod bolden passere til en fri Christian Poulsen, men der opstod lidt uoverenstemmelser, og chancen løb ud i sandet.

I anden halvleg startede EIF bedst. Allerede i det 1. minut af anden halvleg måtte Hundested vinke farvel til en spiller for en advarsel givet for et groft frispark mod Alexander Bruhn, der i situationen blev så skadet, at han kort efter måtte lade sig udskifte med nyerhvervelsen Thomas Andersen. Et hurtigt indspil fra Poulsen til Bernth gav sidstnævnte en chance for at skyde, hvilket han gjorde. Hundesteds keeper kunne ikke holde det hårde skud, og på returen bragede Thomas Andersen bolden i mål fra kort afstand. Fortjent 1-0 til udeholdet. Forinden var Hundesteds anfører blevet tildelt en advarsel for en meget hård tackling uden bold på Chris O’Connell.

Omkring de 80 minutter begyndte Hundested at satse offensivt. Men som det ofte går, når det ene hold presser, så opstår der muligheder for at slå kontro til det andet hold. En sådan fik Espergærde, da et Hundested opspil blev brudt midt på Espergærdes banehalvdel. Christian Poulsen fik bolden og spurtede mod Hundesteds mål, men i midtercirklen blev han hægtet bagfra af Hundesteds anfører, der som omtalt havde fået en advarsel tidligere. Alle forventede et gult/rødt kort, men dommeren dømte kun frisparket, og det blev dobbelt dyrt for EIF.

Da tiden løb ud fik Hundested lagt en lang centring fra højre mod bageste stolpe. Målmand Mads Hamberg nåede ikke bolden, og så scorede Hundesteds anfører med hovedet. Den mulighed burde han ikke have haft, da han skulle have været udvist kort forinden som tidligere omtalt.

Generelt kunne de fleste Espergærdespillere være tilfredse med deres indsats, og selv om resultatet ikke var med Espergærde, er der ingen grund til at hænge med hovedet.

Næste hjemmekamp er mod Ledøje-Smørum lørdag den 29. august kommer på besøg kl. 1400 på Gymnasievej.