Espergærde tæt på

af 14. april 2015Senior+0 Kommentarer

– men Hillerøds fysik gjorde udslaget

Så blev det forår i Espergærde. Solen skinnede og godt 300 tilskuere havde fundet vej til opvisningsbanen på Gymnasievej, hvor Espergærdes sjællandsseriehold skulle op mod det ubestridte tophold fra Hillerød.

Allerede i det 3. minut skulle hjemmeholdet være kommet foran. Hillerødforsvaret blev fuldstændig udspillet. Et godt hurtigt angreb fra Espergærde kom ud på venstre fløj, hvor Mikkel Barfod med et par hurtige træk fik rystet sin direkte modstander af sig og med en fin spilning til Hans Peter Jensen kunne denne med et lille vip spille bolden videre til Jeppe Ødegaard, der i fuldstændig fri position vil lobbe bolden over Hillerøds fremstormende målmand, der til alt held for ham kunne se bolden blive vippet lige over mål. Da stadionuret nærmede sig den halve time, kom Espergærde fortjent foran. Et godt indad skruet frispark fra højre side landede på kanten af Hillerøds målfelt, hvor Christopher O’Connell var gået med frem fra sin plads i det centrale midterforsvar, og med et tørt førstegangshug bragte han hjemmeholdet på 1-0. Kun nogle få minutter senere fik Jesper Meyer chancen for at bringe Espergærde på 2-0. Hans skud blev desværre for Espergærde refleksreddet af Hillerøds keeper Heine Boeskov.

Anden halvleg startede som første med hjemmeholdet i førersædet. Allerede efter et halvt minuts spil resulterer en elegant kombination i højre side i en aflevering tæt ind under mål, hvor en helt fri Jesper Ødegaard er millimeter fra at nå bolden og bringe Espergærde på 2-0.

Minuttet efter denne indskiftning lander bolden i en tilsyneladende ufarlig situation foran Hillerøds Philip Lindgaard, der ikke tøver med at sparke første gang og ingen hos Espergærde inklusive målmand Mads Hamberg når at reagere før bolden fra kanten af straffesparkfeltet går i nettet ved nærmeste stolpe til udligning 1-1. Kun 3 minutter efter det udlignende mål kunne Hillerøds Mikkel Andersen bringe Hillerød foran 2-1.

Efter 80 minutter er Espergærde tæt på 2-2. Mikkel Barfod sparker hjørne fra højre side, som Hillerøds målmand kun halvklarer. Bolden lander for fødderne af Espergærdes Patrick Bernt, der desværre sender bolden over mål.

Syv minutter før tid burde Espergærde have udlignet. Philip Bruun-Andersen trykker af men uheldigvis rammer hans flotte skud sammenføjningen, og selv om han får returen bliver afslutningen ikke præcis nok og stadig Hillerød føring med få minutter igen. Og da tiden er ved at rinde ud, opstår lidt klumpspil i Espergærdes forsvar og indskiftede Magnus Frank Nathansen, kan lukke kampen med en scoring til 3-1.

Næste kamp er ude mod Helsinge tirsdag 21 april kl 18.

Næste hjemmekamp er lørdag den 25. april kl. 14 mod Frederikssund.