Espergærde godt fra start

af 17. august 2015Senior+0 Kommentarer

Espergærde havde i kampen mod dagens modstander Værløse fordel af hjemmebane i halvsæsonens første kamp, der bar præg af at blive spillet på en for denne sommer noget så sjældent som en varm dag med 27 graders varme.
Det betød også, at mange af de faste tilskuere nok havde foretrukket strand eller skygge hjemme, for kun knap 150 tilskuere havde valgt at tilbringe eftermiddagen med fodbold på Gymnasievej. Men de der kom fik en ganske underholdende forestilling.
DSC_0025Efter 6 minutter dumpede en høj bold ned til Christian Poulsen, der så at Værløses målmand var en tur ude i straffesparkfeltet, og fra 20 meters afstand headede Poulsen i en blød bue højt over målmanden, men desværre også lige netop over mål.
To minutter senere var det Alexander Brun, der havde et fint skud lige ved siden af mål.
I det 58. minut kom så forløsningen fra Espergærde. Et kvikt opspil i højre side endte hos Chris O’Connell, der med en perfekt indersideaflevering fandt Hans Peter Jensen, der kom i høj fart midt for mål, og behandlede pasningen efter fortjeneste ved sikkert at passere Værløses målmand og bringe EIF på 1-0. Christian Poulsen, fik to store chancer, men begge blev reddet flot af Mads Rud Pedersen i Værløsemålet. I det 66. minut. dukkede Værløses Frederik Ødemark op i Espergærdes felt og udlignede til 1-1 efter et koks i forsvaret.
Efter 82. minutter fik Espergærde frispark uden for Værløse straffesparkfelt. Den normale frisparksskytte Mikkel Barfod blev sat til at eksekvere og fandt Marc Kraft der headede til Chris O’connell der sikkert hamrede ind til 2-1 føring til Espergærde. I overtiden blev det 3-1 ved Thomas Andersen, der nåede bolden lige før målmanden, og fra en meget spids vinkel sparkede han med venstrebenet bolden i mål.
Alt i alt en fornuftig gennemført første kamp.