Espergærde åbner sæsonen med sejr

af 12. april 2016Senior+0 Kommentarer

Det var ikke prangende, men effektivt da EIF vandt 2 – 0 hjemme over AB.

Det skal ikke være en hemmelighed, at åbningskampen aldrig blev det store sus. Græstæppet bærer stadig præg af den lange vinter, og selv om banen både var tromlet og klippet, var det en stor udfordring for begge hold at få spillet til at flyde på den knoldede overflade.

Der var spredte chancer i løbet af første halvleg. De fleste til Espergærde. Efter 12 minutter var der infight i AB’s straffesparkfelt, hvor udeholdets Nikolaj Pedersen var i infigt med hjemmeholdets Rasmus Møller. Begge tumlede omkuld, Møller ville gerne have haft straffespark. Kort efter var Christian Poulsen lige ved og næsten for hjemmeholdet, men forsøget løb ud i sandet.

Efter 20 minutter burde AB have scoret. Robel Hagos, der spillede en rigtig god kamp, kom helt fri med Hamberg, men fra kort hold lobbede Hagos nonchalant bolden forbi Hamberg, men også et stykke forbi stolpen.

Et hjørne fra Mikkel Barfod prellede af på AB-målets overligger efter en god halv time.

Efter 38 minutter udfordrede Chr. Poulsen AB forsvaret med snævre driblinger hvilket betød, at AB’s Lui Darling begik et kluntet benspænd på Poulsen. Advarsel og 10 minutters udvisning til Darling og straffe til EIF.

Hjemmeholdets normalt sikre straffesparkeksekvator Marc Kraft blev hentet frem, og han omsatte den store chance sikkert til 1-0 føring til EIF.

Anden halvleg lignede i mangt og meget første halvleg. Allerede efter 48 minutter fik AB chancen fik at udligne. Og igen var det Robel Hagos, der fik chancen. Fra baglinien modtog han en præcis aflevering, som han bare skulle firsttime i mål med en følt inderside. Hamberg var væk og Hagos var helt alene i målfeltet. Alligevel lykkedes det ham at bredside bolden ved siden af det tomme mål. Det var rigtig skidt udført af AB’eren, og det blev faktisk udeholdets sidste rigtige chance i kampen.

En af de spillere, der udmærkede sig hos EIF, var den hjemvendte Søren Kolding Knudsen eller KK, som han kaldes. Han var i det 76. minut gået med frem og i infight i højre side tæt ved baglinien på AB’s banehalvdel, fik han liggende både tacklet bolden til sig sig og løftet bolden højt over hele AB forsvaret inklusiv målmand Peter Holm Illum, og da bolden var ved at dykke kom Christian Poulsen susende og headede bolden i tomt mål. Og med 2-0 til hjemmeholdet var kampen afgjort.

Næste kamp er i Herlev førstkommende lørdag, hvor Herlevs 2. hold venter kl. 1100.