EIF U14 vandt kvartfinalen i Pokal B med 0-1

af 6. oktober 2016Drenge0 Kommentarer

Drengene fra Espergærde IF U14 var onsdag den 5. oktober 2016 på besøg hos Frem Hellebæk i SBU Ungdomspokalen U14 Drenge B (03).
eif-u14-pokalkamp-5-oktober-2016I 4. runde (Kvartfinalerne) var der lagt op til et rigtigt “lokal opgør”. Spillemæssigt var det ikke den bedste kamp.
Men det var en pokalkamp værdig. Der var fight fra første fløjt. I starten af kampen var der det ene angreb efter det andet i begge ender af banen.
Espergærde IF havde svært ved at få overtaget på midtbanen, som ellers har været et af holdets varemærker i efteråret 2016.
Alligevel var det Espergærde IF, der trak det længste strå i slutningen af første halvleg.
Bolden blev ført op i højre side af banen. Blev lagt kort ind over, hvor Oscar tog imod bolden, og skød mod mål.
Et rigtig godt skud, hvor der skulle en god målmandsredning til.
Men, Victor Linus stod klar i venstre side af det lille målmandsfelt. Tog imod returbolden. tæmmede bolden, og skød resolut bolden op i nettaget.
Espergærde IF var foran 1-0. En vigtig scoring.
Efter pausen gav Frem Hellebæk Espergærde IF endnu mere modstand. Alle drengene blev mere og mere trætte. Det var en mega hård pokalfight de var i gang med.
I de sidste 10 min. af kampen spillede Frem Hellebæk med 4 og 5 mand helt fremme. Helt tæt på mål kom de dog aldrig.
Espergærde IF havde derimod et skud på overlæggeren, som var det tætteste på et mål i anden halvleg.
Drengene fra Espergærde var meget trætte, men meget stolte over en pokalsejr på 0-1, og havde spillede sig i semifinalen i årets pokalturnering.
Om Espergærde IF får hjemmebanefordel eller ej i semifinalen, som i øvrigt først spilles i uge 17 i 2017, skal afgøres ved lodtrækning.
Vi venter spændt på en modstander, og en eventuel hjemmebanefordel med fuld opbakning.

PS. Tak til forældrene for opbakningen til pokalturneringen.